خیاطیان، م.، الیاسی، م.، و طباطبائیان، س. ح. ا. (1395). الگوی پایداری شرکتهای دانشبنیان در ایران. فصلنامه سیاست علم و فناوری، 8(2)، 62-49.
دلفانی، م.، حسینپور، ا.، نجفی، ع.، و حسینی، م. (1397). بررسی و شناخت موانع و محدودیتهای کارآفرینی در کشاورزی. مجله جغرافیا و روابط انسانی، 1(1)، 1-13.
سعیداوی، ا.، و برادران، س. (1393). بررسی نقش سیستم مدیریت تداوم کسبوکار در جهت ایجاد وحدترویه و ارتقای هماهنگی در مدیریت جامع و یکپارچه بحرانهای کشور. ششمین کنفرانس بینالمللی مدیریت جامع بحران، مشهد.
علیبخشی، م. ع. (1394). ارائه چارچوبی برای ارزیابی فعالیتهای بحرانی واحد اورژانس بر مبنای مدیریت تداوم کسبوکار. (پایاننامه کارشناسیارشد، بخش مهندسی صنایع، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه تربیت مدرس).
معبودیان، ی.، و رضایی، ک. (1393). تداوم کسبوکار در صنایع ایران- مطالعه پیمایشی. نشریه تخصصی مهندسی صنایع، 48(1)، 99-110.
مقصودی، ط. (1396). شناسایی عوامل مؤثر بر پایداری کسبوکارهای خرد در بخش کشاورزی استان خوزستان. فصلنامه پژوهشهای ترویج و آموزش کشاورزی، 10(2)، 11-20.
Al-Tamimi, H., & Al-Mazrooei, F. (2007). Banks’ risk management: A comparison study of UAE National and Foreign Banks, Journal of Risk Finance, 8(4), 394-409.
Kerjcie, R.V. & D.W. Morgan. (1970). Determining sample size for research activities. Educational and Psychological measurement, 30, 607-610.
Niemimaa, M., Järveläinen, J., Heikkilä, M., & Heikkilä, J. (2019). Business continuity of business models: Evaluating the resilience of business models for contingencies. International Journal of Information Management, 49, 208-216.
Paton, D., & Johnston, D. (2006). Disaster resilience: An integrated approach. England, Charles C Thomas Publisher.
Rezaei-Moghaddam, K., Badzaban, F., & Fatemi, M. (2021). Entrepreneurial Resilience of Small and Medium-sized Businesses among Rural Women in Iran.
The Journal of Agricultural Education and Extension, https://doi.org/10.1080/1389224X.2021.1985539
Tammineedi, R. M. (2010). Business Continuity Management: A Standards-Based Approach. Journal of Information Security, 19(1), 36-50.