1) احمدی، علیرضا. و برادران، مسعود. 1393. کشاورزی ارگانیک و نقش آن در امنیت و سلامت غذایی. سومین همایش ملی کشاورزی و توسعه پایدار، فرصت ها و چالش های پیش رو. دانشگاه آزاد شیراز.
2) باده یان, ضیاءالدین. و پروانه یوسفوند. ۱۳۹۶. مفهوم و اهمیت تنوع زیستی در پایداری اکوسیستم ها. چهارمین کنفرانس بین المللی برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست، تهران، دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران.
3) باقری، زهرا.، پورابراهیم، شراره. و کابلی، محمد. 1397. ارزیابی سریع تهدیدهای تنوع زیستی در مجموعه حفاظتی جاجرود با استفاده از سامانه تصمیمگیری و Gis. فصلنامه علمی پژوهشی محیط زیست جانوری، سال دهم، شماره1.
4) بابایی، مونا; موجد محمدی، سید حمید; علم بیگی، امیر و رضوانفر، احمد.(1398). شایستگیهای حرفه ای اعضا هیات علمی کشاورزی و منابع طبیعی برای آموزش تنوع زیستی ، فصلنامه پژوهش مدیریت آموزش کشاورزی، شماره 49، تابستان 1398.
5) پاپ زن، عبدالحمید ، شیری، نعمت اله. 1391. فصلنامه اقتصاد فضا و توسعه روستایی، سال یکم، شماره 1، پیاپی 1، صص 113-126.
6) دهناد, علیرضا و حسن منیری فر. ۱۳۸۴. نقش تنوع زیستی به عنوان دستمایه اصلی بیوتکنولوژی در امنیت غذایی، چهارمین همایش ملی بیوتکنولوژی ایران، کرمان، مرکز بین المللی علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی.
7) رجبی، آمنه، شبانعلی فمی، حسین، مهتاب، پورآتشی. 1392. بررسی مولفه های پذیرش محصولات کشاورزی ارگانیک از دیدگاه مصرف کنندگان (مطالعه موردی شهر کرج). مجله علوم و صنایع غذایی، دوره 10، شماره38، صص 43-33.
8) رستمی، فرحناز.، شاهمرادی، مهنا. و بقایی، سارا. 1393. بررسی عوامل مؤثر بر امنیت غذایی خانوارهای روستایی (مورد مطالعه: روستای کرناچی، شهرستان کرمانشاه). تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، دوره 45، شماره 4، صص 737-725.
9) زرگران، محمدرضا. و آرمیده، شهرام. 1394. شرحی بر تنوع زیستی و تعریف آن. فصلنامه نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، سال سیزدهم، شماره 50.
10) علی بیگی، امیرحسین ،. منتظرصاحب، زهرا .، شاهمرادی، مهنا. 1397. بررسی فهم دانشجویان رشتههای کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی از تنوع زیستی و عوامل مؤثر بر آن. فصلنامه علمی پژوهشی، آموزش محیطزیست و توسعه پایدار، سال هفتم، شماره دوم، صص 48-39.
11) غنیان، منصور. و قربانی، احمد. 1392. تنوع زیستی عاملی مهم در توسعه پایدار. ماهنامه اجنماعی، اقتصادی، علمی و فرهنگی کار و جامعه، شماره 160، صص54-58.
12) قاسمی, یزدان و مهدی رحمتی، ۱۳۹۷، تنوع زیستی وامنیت غذایی در توسعه پایدار، با محوریت پدافند غیر عامل، کنفرانس بین المللی امنیت، پیشرفت و توسعه پایدار مناطق مرزی، سرزمینی و کلانشهرها، راهکارها و چالش ها با محوریت پدافند غیر عامل و مدیریت بحران، تهران، دانشگاه افسری امام علی (ع).
13) قلعه گلاب بهبهانی، آرش.، نصیری محلاتی، مهدی.، کشاورزافشار، رضا.، علیپور جهانگیری، علی.، پازکی، علیرضا.، صفا، حسام. و کریمی نژاد، محمد. 1393. ارزیابی تنوع زیستی کشاورزی با استفاده از محاسبه شاخص غنای گونهای به روش رقیق سازی (مطالعه موردی: شهرستان شهر ری واقع در جنوب استان تهران). نشریه بوم شناسی کشاورزی، جلد 6، شماره 2، صص 208- 199.
14) کمری, اله یار و آیدا حشمتی. 1392. تنوع زیستی و نقش آن در توسعه پایدار کشاوررزی، دومین همایش ملی توسعه پایدار کشاورزی و محیط زیست سالم، همدان، شرکت هم اندیشان محیط زیست فردا.
15) کوچکی، علیرضا.، نصیری محلاتی، مهدی.، مرادی، روح الله. و علی زاده، یاسر. 1390. فراتحلیل تنوع زیستی کشاورزی در ایران. مجله کشاورزی بوم شناختی، صص 16-1.
16) موسوی، مرضیه، خسروی پور، بهمن، سرخی، علی. 1393. شناسایی عوامل مؤثر بر نگرش سبزیکاران شهرستان باوی استان خوزستان نسبت به کشاورزی ارگانیک. فصلنامه راهبردهای توسعه روستایی، جلد 1، شماره 4، صص 118-105.
17) مهدوی دامغانی، عبدالمجید. و معین الدینی، شهاب الدین. 1390. امنیت غذایی و اخلاق زیستی در کشاورزی پایدار. فصلنامه اخلاق در علوم و فناوری، سال ششم، شماره2.
18) یوسفی حاجیوند، رقیه; غنیان، منصور;برادران، مسعود; رمضانی، لیلا.(1392). شناسایی عوامل موثر بر دانش، نگرش و رفتار خانوارهای روستایی در خصوص تنوع زیستی کشاورزی در حوزه ی تالاب شادگان استان خوزستان. پایالن نامه کارشناسی ارشد رشته ترویج و آموزش کشاورزی ، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان.
19) Jackson, L.E., Pascual, U., and Hodgkin, T. 2007. Utilizing and conserving agrobiodiversity in Agricultural Landscapes. Journal of Agriculture, Ecosystems and Environment 121: 196-210.
20) Pimentel, D., Wilson, C., Maccullum, C., Huang, R., Dwen, P., Flack, J., Tran, Q., Saltman, T., and Cliff, B. 1997.
21) Shrestha, R. P., Schmidt-Vogt, D., & Gnanavelrajah, N. 2010. Relating plant diversity to biomass and soil erosion in a cultivated landscape of the eastern seaboard region of Thailand. Applied Geography, 30(4), 606-617
22) Sundar, I. 2011. Food security through biodiversity conservation. In A paper presented in International Conference on Asia Agriculture and Animal. Retrieved on (Vol. 27, No. 12, p. 2015).
23) Vere, de Natsha.(2008). Biodiversity. Edit summer school 2008, Modern taxanomy and field work.